Modtag ugentlig nyhedsbrev
tilmeld
afmeld
     
 
OPSLAGS-
TAVLEN
SE FLERE
     
 
 
   
     
del
 

OPSLAGSTAVLEN

LOG IND PÅ OPSLAGSTAVLEN
Opret dig som bruger
Glemt adgangskode ?
21-09-2017
indsendt af redaktionen
20-09-2017
indsendt af Dansk Danseteater
19-09-2017
indsendt af redaktionen
19-09-2017
indsendt af redaktionen
18-09-2017
indsendt af redaktionen
18-09-2017
indsendt af redaktionen
18-09-2017
indsendt af redaktionen
13-09-2017
indsendt af Christian Salling
12-09-2017
indsendt af redaktionen
<123456>
 

LØNTILSKUD: KOMMUNIKATION SYDHAVNT

08-09-2017 | indsendt af Mathilde Johnsen / Sydhavn Teater

SYDHAVN TEATER SØGER LØNTILSKUDSMEDARBEJDER MED INTERESSE I OG LYST TIL AT KOMMUNIKERE BREDT, SAMT VÆRE EN DEL AF ET TEATER I RIVENDE UDVIKLING

Vi er midt i en vild udvikling og søger endnu en legekammerat til vores team i Københavns Sydhavn. Du skal brænde for at gå nye veje med scenekunsten og have mod til at indgå i flow-processer, der ikke er gennemstrukturerede på forhånd, men derimod åbne for at gribe de muligheder, der opstår. Vi tænker, du kombinerer en høj faglighed med masser af holdgejst og lyst til at samarbejde med både lokale aktører og internationale kunstnere. Er åben, ligefrem og rar at være sammen med. Du medbringer en lyst til at indgå i teatrets struktur på lige fod med alle andre og har et drive til at få Sydhavn Teater ud over stepperne.

Stillingen er en fire måneder løntilskudsstilling med opgaver indenfor daglig kommunikation, salg, produktionsledelse og dramaturgisk sparring, i samarbejde med teatrets øvrige medarbejdere.

Du brænder for at udvikle et teater, fortælle den gode historie, og du ved, hvordan man bruger de sociale platforme, og har samtidig lyst til at teste nye måder at bruge dem på. Du er nysgerrig og har gå på mod, samt værktøjer indenfor kommunikation og kendskab til scenekunstbranchen.

OM DIG
Dine arbejdsområder kommer til at dække daglig kommunikation, nyhedsbrev, sociale medier mm. og direkte salg, samt kontakt med samarbejdspartnere, dramaturgisk sparring og projekt/produktionsledelse. Vi ser gerne, at du bringer dig selv i spil og bidrager med lige præcis det, du har mest interesse i og kan bedst – det ved du meget mere om end vi gør, og vi glæder os til at høre, hvad det er.

Vi søger en kollega som:

– tænker kreativt, og forstår hvordan man skal kommunikere på sociale medier
– du forstår teknikkerne og præmisserne på de forskellige sociale platforme
– gerne er nyuddannet eller har 1-2 års erfaring
– er god til at samarbejde på tværs af faggrænser og tager ansvar og kan arbejde selvstændigt
– mestrer det skrevne sprog, som minimum dansk og engelsk, og flere sprog er et plus


VI TILBYDER

– en stilling, hvor du får masser af ansvar og arbejder dynamisk og kreativt
– mulighed for at få hands-on erfaring med mange forskellige typer af projekter
– et uformelt, men ambitiøst miljø, hvor der er masser at rive i
– udfordrende og spændende projekter


PRAKTISK
Stillingen er en løntilskudsstilling, der som udgangspunkt løber fra den 1. oktober 2017 (eller tidligere) til og med d. 1. februar 2018, med mulighed for forlængelse.

Ansøgningsfrist: Send os din ansøgning senest den 15. september 2017 til mail@sydhavnteater.dk.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte kunstnerisk leder Mille Maria Dalsgaard eller producent Mathilde Johnsen på mail via mille@sydhavnteater.dk eller mathilde@sydhavnteater.dk, eller på telefon 81900041.

Læs mere om teatret på www.sydhavnteater.dk, www.facebook.com/sydhavnteater/ og www.instagram.com/sydhavnteater.
 

Vi glæder os til at høre fra dig!

21-09-2017

Søg om at blive musikdramatisk facilitator til udvikling og netværk

Statens Kunstfond leder efter en ny aktør, der kan hjælpe med at fremme det tværkunstneriske område i krydsfeltet mellem musik og scenekunst med match-making, netværksaktiviteter og andre platforme til udvikling og stimulering af de musikdramatiske genrer. Projektet løber i to år, og fristen for at melde sig på banen er mandag den 16. oktober.

21-09-2017

Tag med Udviklingsplatformen til Jylland

Udviklingsplatformen for Scenekunst, SceNet og Det Frie Felts Festival står bag en bustur til Jylland, som skal styrke forbindelsen mellem de jyske scener og den uafhængige scenekunst. Udviklingsplatformen dækker transport, overnatning og det meste af forplejningen. Tilmeldingen er åben frem til den 28. september.

20-09-2017

Reumertsalon diskuterer taberfortællinger den 28. september

Der afholdes Reumertsalon på Husets Teater i København den 28. september fra kl. 17.30-18.45. Emnet er ”Kunstens forelskelse i (og forgribelse på) taberfortællingerne”.

19-09-2017

Navnenyt: Pia Marcussen fik ny manuskriptpris

”Habibi” af Pia Marcussen blev den 16. september 2017 tildelt Danske Dramatikeres Manuskriptpris for børn og unge. Det skete under Horsens Teaterfestival.

18-09-2017

Navnenyt: Gitta Malling hædret til teaterfestival

TIOs tidligere formand, leder af Limfjordsteatret Gitta Malling, modtog Horsens Kommunes Børneteaterpris til Horsens Teaterfestival, der fandt sted i weekenden fra den 15.-17. september 2017.

15-09-2017

Ny festival fokuserer på kvindelige kunstnere og kvinder i de kreative brancher

Power Of Women festivalen finder sted fra den 22.-24. september 2017 er et udstillingsvindue for værker, der har kvinders fortællinger i centrum. Værkerne, der breder sig over flere kunstformer, kan ses på Charlottenborg, Teatret ved Sorte Hest, Teater Republique, VerdensKultur Centret og Teaterøen m.fl.

14-09-2017

PS Profil: Husets Teater

I en serie skiftes TIOs medlemsteatre til at være ugens profil. 5 faste spørgsmål og 1 spørgsmål fra den forgangne uges profilteater. I denne uge svarer Husets Teater.

13-09-2017

Kulturminister Mette Bock gæstede TIOs generalforsamling

Repræsentanter fra over 50 teatre var samlet på Mungo Park Kolding, da Teatrenes Interesseorganisation holdt ordinær generalforsamling den 12. september 2017. Kulturminister Mette Bock var forbi og samlede indsigt i branchens vilkår fra deltagerne.

12-09-2017

Anemone teatret fejrer sit nye navn og nye identitet

Anemone teatret hedder nu Anemonen. Teatret og den nye ledelse er klar til at lancere sit nye navn og nye identitet. Det sker ved en festlighed på fredag den 15. september.

11-09-2017

Teaterbilletters guide uddeles nu med LIME

Det lavfrekvente teaterpublikum skal mødes, hvor de er, da de er desværre sjældent kommer i teatret. Derfor skal de have en hjælpende hånd til hvilke forestillinger, der er noget for dem, mener Teaterbilletter.dk, som fremover udgiver en ny trykt Teaterguide som indstik i Nettos gratismagasin LIME i Østdanmark.

11-09-2017

Skuespiller Pauli Ryberg er død

Skuespiller Pauli Ryberg er død. Det meddeler FÅR302, der i en pressemeddelelse skriver: "Teater FÅR302 mistede vores kære kollega Pauli Ryberg i går aftes søndag d. 10 september 2017. Han blev 59 år. Teatret har mistet en stor skuespiller, en dejlig ven og en kæmpe kunstnerisk kapacitet." Proscenium.dk bringer her et mindeord af Me Lund, der er journalist og forfatter og medlem af Teater FÅR302s bestyrelse.

06-09-2017

Tim Rushton modtager stor hæderspris fra Beckett-Fonden

På det seneste bestyrelsesmøde vedtog en af de betydelige fonde indenfor dansk kulturliv, Beckett-Fonden, at tildele Dansk Danseteaters kunstneriske leder og chefkoreograf Tim Rushton en hæderspris som en anerkendelse af hans store indsats for moderne dans i Danmark gennem de seneste mange år.

05-09-2017

Projektstøtteudvalget opfordrer Bock til at være visionær

Når reformarbejdet på kulturområdet går i gang dette efterår, håber Projektstøtteudvalget for Scenekunst, at kulturministeren vil være visionær og investere kulturkronerne der, hvor kunsten bevæger sig hen.

04-09-2017

Turnerende teater satser på lokal forankring

Parkteatret er et nyt biografteater i Frederikssund født ud af en vision om at skabe et rummeligt kulturhus. Det handler ikke blot om at videreføre den biograf, der har eksisteret i byen i det seneste 76 år, men også om at udvikle stedet, så med tiden kan blive egnsteater for Frederikssund og Egedal Kommuner.

31-08-2017

Politikerne hentede inspiration og indsigt på Kulturmødet på Mors

Altinget.dk var på Kulturmødet på Mors og hørte forskellige politikere og kulturaktører om, hvad deres hjerte banker for indenfor kulturpolitikken. Få et overblik her.

Proscenium er de danske teatres portal til internettet.
Artikler på Proscenium skrives og redigeres af TIO's sekretariat.
Opslagstavlen på Proscenium er brugerdrevet; TIO fralægger sig ethvert ansvar for indlæg på opslagstavlen.