Modtag ugentlig nyhedsbrev
tilmeld
afmeld
     
 
OPSLAGS-
TAVLEN
SE FLERE
     
 
 
   
     
del
 

OPSLAGSTAVLEN

LOG IND PÅ OPSLAGSTAVLEN
Opret dig som bruger
Glemt adgangskode ?
21-09-2017
indsendt af redaktionen
20-09-2017
indsendt af Dansk Danseteater
19-09-2017
indsendt af redaktionen
19-09-2017
indsendt af redaktionen
18-09-2017
indsendt af redaktionen
18-09-2017
indsendt af redaktionen
18-09-2017
indsendt af redaktionen
13-09-2017
indsendt af Christian Salling
12-09-2017
indsendt af redaktionen
<123456>
 

DANSK ERHVERV-KONFERENCE ’VÆKST MED KULTUR’ 28. NOVEMBER

11-09-2017 | indsendt af redaktionen

Konferencen afholdes tirsdag d. 28. november 2017 kl. 9.00-17.30 på Børsen i København

På hvilken måde kan man skabe vækst med kultur? Hvordan kan en virksomhed tage et kulturelt ansvar i praksis? Hvilke kultur- og erhvervsaktører har indgået de mest forbilledlige og inspirerende samarbejder? Hvad er det samfundsmæssige udbytte af, at kulturen og erhvervslivet forenes i nye partnerskaber? Og hvad er det konkrete udbytte for virksomheder og kulturen?

Sådan lyder hovedspørgsmålene, som konferencen VÆKST MED KULTUR ønsker at besvare.

Konferencen sætter fokus på hvordan man kan skabe vækst og udvikling i sin virksomhed via Corporate Cultural Responsibility (CCR), kulturturisme og hybridpartnerskaber. I løbet af dagen vil I blive præsenteret for en lang række konkrete cases og oplæg fra ind- og udland, hvor virksomheder med stor succes har brugt kultur som løftestang til at levere nye produkter og resultater.

Blandt oplægsholderne er kulturminister Mette Bock, erhvervsminister Brian Mikkelsen, CEO i Amsterdam Marketing Frans van der Avert, borgmester Benedikte Kiær, CEO i Brøchner Hotels Karim Nielsen, skuespiller Thure Lindhardt og mange andre.

Det er muligt at se det fulde program samt mere om konferencen og tilmelde sig på www.culturconomy.dk

Medlemmer af Dansk Erhverv får en særlig rabat ved tilmelding til konferencen.

 

Målet er at gribe fat om kulturens åbenlyse vækstpotentiale og føre det et markant og håndgribeligt skridt videre.

Dette sker gennem præsentation af konkrete cases, resultater og dokumentation for, hvad der allerede har vist sig at skabe værdi for både kulturaktører, erhvervsliv og samfundet som helhed.

Blandt oplægsholderne kan nævnes CEO Karim Nielsen fra Brøchner Hotels, CEO Frans van der Avert fra Amsterdam Marketing, direktør Søren Møller fra Fredericia Teater, markedsdirektør Signe Christiani fra Mercedes-Benz Danmark, projektudvikler og konsulent Lars Bernhard Jørgensen, professor Mark Lorenzen fra CBS og Susanne Docherty fra Helsingør Kommune.

Indlæg ved Kulturminister Mette Bock samt indlæg ved Marianne Jelved (MF og tidl. kulturminister) og Bertel Haarder (MF og tidl. kulturminister).

Ane Cortzen, kulturchef for Kähler og Christian Have, Kreativ direktør for Have Kommunikation og forfatter af bogen ”Den Nye Guldalder” styrer slagets gang som moderatorer på dagen.

Deltag i årets store konference for erhvervsliv og kultur. Få inspiration, viden og erfaringer baseret på en lang række konkrete cases, der omhandler CCR (Corporate Cultural Responsibility), kulturturisme og kreative partnerskaber.

 

Mød:

Mette Bock, Kulturminister

Bertel Haarder, MF, tidl. kulturminister

Marianne Jelved, MF, tidl. kulturminister

Mark Lorenzen, Professor mso, Ph.D., CBS Innovation and Organizational Economics

Frans van der Avert, CEO, Amsterdam Marketing

Signe Christiani, Marketing Manager, Mercedes-Benz Danmark A/S

Thure Lindhardt, Skuespiller

Lars Berhard Jørgensen, Projektudvikler og konsulent

21-09-2017

Søg om at blive musikdramatisk facilitator til udvikling og netværk

Statens Kunstfond leder efter en ny aktør, der kan hjælpe med at fremme det tværkunstneriske område i krydsfeltet mellem musik og scenekunst med match-making, netværksaktiviteter og andre platforme til udvikling og stimulering af de musikdramatiske genrer. Projektet løber i to år, og fristen for at melde sig på banen er mandag den 16. oktober.

21-09-2017

Tag med Udviklingsplatformen til Jylland

Udviklingsplatformen for Scenekunst, SceNet og Det Frie Felts Festival står bag en bustur til Jylland, som skal styrke forbindelsen mellem de jyske scener og den uafhængige scenekunst. Udviklingsplatformen dækker transport, overnatning og det meste af forplejningen. Tilmeldingen er åben frem til den 28. september.

20-09-2017

Reumertsalon diskuterer taberfortællinger den 28. september

Der afholdes Reumertsalon på Husets Teater i København den 28. september fra kl. 17.30-18.45. Emnet er ”Kunstens forelskelse i (og forgribelse på) taberfortællingerne”.

19-09-2017

Navnenyt: Pia Marcussen fik ny manuskriptpris

”Habibi” af Pia Marcussen blev den 16. september 2017 tildelt Danske Dramatikeres Manuskriptpris for børn og unge. Det skete under Horsens Teaterfestival.

18-09-2017

Navnenyt: Gitta Malling hædret til teaterfestival

TIOs tidligere formand, leder af Limfjordsteatret Gitta Malling, modtog Horsens Kommunes Børneteaterpris til Horsens Teaterfestival, der fandt sted i weekenden fra den 15.-17. september 2017.

15-09-2017

Ny festival fokuserer på kvindelige kunstnere og kvinder i de kreative brancher

Power Of Women festivalen finder sted fra den 22.-24. september 2017 er et udstillingsvindue for værker, der har kvinders fortællinger i centrum. Værkerne, der breder sig over flere kunstformer, kan ses på Charlottenborg, Teatret ved Sorte Hest, Teater Republique, VerdensKultur Centret og Teaterøen m.fl.

14-09-2017

PS Profil: Husets Teater

I en serie skiftes TIOs medlemsteatre til at være ugens profil. 5 faste spørgsmål og 1 spørgsmål fra den forgangne uges profilteater. I denne uge svarer Husets Teater.

13-09-2017

Kulturminister Mette Bock gæstede TIOs generalforsamling

Repræsentanter fra over 50 teatre var samlet på Mungo Park Kolding, da Teatrenes Interesseorganisation holdt ordinær generalforsamling den 12. september 2017. Kulturminister Mette Bock var forbi og samlede indsigt i branchens vilkår fra deltagerne.

12-09-2017

Anemone teatret fejrer sit nye navn og nye identitet

Anemone teatret hedder nu Anemonen. Teatret og den nye ledelse er klar til at lancere sit nye navn og nye identitet. Det sker ved en festlighed på fredag den 15. september.

11-09-2017

Teaterbilletters guide uddeles nu med LIME

Det lavfrekvente teaterpublikum skal mødes, hvor de er, da de er desværre sjældent kommer i teatret. Derfor skal de have en hjælpende hånd til hvilke forestillinger, der er noget for dem, mener Teaterbilletter.dk, som fremover udgiver en ny trykt Teaterguide som indstik i Nettos gratismagasin LIME i Østdanmark.

11-09-2017

Skuespiller Pauli Ryberg er død

Skuespiller Pauli Ryberg er død. Det meddeler FÅR302, der i en pressemeddelelse skriver: "Teater FÅR302 mistede vores kære kollega Pauli Ryberg i går aftes søndag d. 10 september 2017. Han blev 59 år. Teatret har mistet en stor skuespiller, en dejlig ven og en kæmpe kunstnerisk kapacitet." Proscenium.dk bringer her et mindeord af Me Lund, der er journalist og forfatter og medlem af Teater FÅR302s bestyrelse.

06-09-2017

Tim Rushton modtager stor hæderspris fra Beckett-Fonden

På det seneste bestyrelsesmøde vedtog en af de betydelige fonde indenfor dansk kulturliv, Beckett-Fonden, at tildele Dansk Danseteaters kunstneriske leder og chefkoreograf Tim Rushton en hæderspris som en anerkendelse af hans store indsats for moderne dans i Danmark gennem de seneste mange år.

05-09-2017

Projektstøtteudvalget opfordrer Bock til at være visionær

Når reformarbejdet på kulturområdet går i gang dette efterår, håber Projektstøtteudvalget for Scenekunst, at kulturministeren vil være visionær og investere kulturkronerne der, hvor kunsten bevæger sig hen.

04-09-2017

Turnerende teater satser på lokal forankring

Parkteatret er et nyt biografteater i Frederikssund født ud af en vision om at skabe et rummeligt kulturhus. Det handler ikke blot om at videreføre den biograf, der har eksisteret i byen i det seneste 76 år, men også om at udvikle stedet, så med tiden kan blive egnsteater for Frederikssund og Egedal Kommuner.

31-08-2017

Politikerne hentede inspiration og indsigt på Kulturmødet på Mors

Altinget.dk var på Kulturmødet på Mors og hørte forskellige politikere og kulturaktører om, hvad deres hjerte banker for indenfor kulturpolitikken. Få et overblik her.

Proscenium er de danske teatres portal til internettet.
Artikler på Proscenium skrives og redigeres af TIO's sekretariat.
Opslagstavlen på Proscenium er brugerdrevet; TIO fralægger sig ethvert ansvar for indlæg på opslagstavlen.