Modtag ugentlig nyhedsbrev
tilmeld
afmeld
     
 
OPSLAGS-
TAVLEN
SE FLERE
     
 
 
   
     
del
 

OPSLAGSTAVLEN

LOG IND PÅ OPSLAGSTAVLEN
Opret dig som bruger
Glemt adgangskode ?
13-12-2017
indsendt af Københavns Musikteater
12-12-2017
indsendt af Teater24
11-12-2017
indsendt af Lene
08-12-2017
indsendt af Teaterøen
06-12-2017
indsendt af Kim Caspersen
06-12-2017
indsendt af redaktionen
05-12-2017
indsendt af NEXT ZONE
30-11-2017
indsendt af Meridiano Teatret
29-11-2017
indsendt af ASSITEJ Danmark
<12345678>
 

UNIK JOBÅBNING PÅ BORNHOLMS TEATER

06-12-2017 | indsendt af Kim Caspersen

Bornholms Teater søger scenemester med teknisk snilde

Har du lyst til at blive scenemester på Danmarks ældste levende teater, der emmer af atmosfære og teaterhistorie? Så har vi jobbet til dig.

Om os:
Bornholms Teater er egnsteater på Bornholm. Vi bor på Rønne Theater fra 1823. Vi producerer to teaterforestillinger om året – en stor og en lille – med udgangspunkt i livet på Bornholm.
Vi bistår Rønne Theater med afvikling af gæstespil og med servicering af amatørgrupper og andre brugere af teatret. Vi er et lille teater med mange forskellige opgaver og mange dedikerede brugere og publikummer, som har deres daglige gang på teatret.

Dine opgaver:
Vi søger en dygtig og struktureret scenemester med engagement, fleksibilitet og teknisk snilde.
Du kommer til:
- at fungere som produktions-/forestillingsleder for Bornholms Teaters egenproduktioner.
- at varetage scenemester-funktionen for Rønne Theater.
- at samarbejde med eksterne designere og måske selv stå for lyd/lysdesign, når tiden er til det.
- at stå for bygning af scenografi og teatertekniske løsninger til vores egenproduktioner.
- at vedligeholde teatrets værkstedsmaskiner og sceneudstyr.
- at være ansvarlig for sikkerhed på værksted og i sale.
- at assistere i forbindelse med gæstespil, udlejninger og andre aktiviteter.
- at være ansvarlig for vores lager af rekvisitter og scenografi m.m.
Du kommer også til at være en vigtig brik i planlægningen og gennemførelsen af en større renovering af Rønne Theaters scene og tekniske udstyr, som vi forventer bliver gennemført i de kommende år.

Din baggrund:
Vi lægger vægt på, at du har dokumenteret erfaring med teaterdrift og/eller relevant uddannelse som scenemester/teatertekniker. Du skal også have et kørekort.
Du skal være åben og god til at snakke med folk, være løsningsorienteret og kunne samarbejde med de mange forskellige brugere af Rønne Theater, som favner både amatører og professionelle.

Praktisk:
Stillingen er på 37 timer om ugen med tiltrædelse hurtigst muligt, senest 1. marts 2018. Løn i henhold til overenskomst mellem TIO og TL.
Send ansøgning og CV til teaterchef Jens Svane Boutrup på jens@bornholmsteater.dk
senest den 22. december 2017 kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler i uge 2.
Vil du gerne vide mere om stillingen, kan du kontakte teaterchef Jens Svane Boutrup på jens@bornholmsteater.dk eller tlf. 2880 1810.
Læs mere om os og tag en virtuel rundtur på teatret på www.bornholmsteater.dk

Har du spørgsmål til boligforhold, skoler, børneinstitutioner eller evt. jobmuligheder for medfølgende partner, kan vi anbefale, at du kontakter Bornholms Tilflytterguide på flyttilbornholm.dk/

Vi ser frem til at høre fra dig!
 

15-12-2017

Navnenyt: Per Smedegaard ny talsmand for SceNet

Per Smedegaard, direktør og kunstnerisk leder for Teatret Svalegangen i Aarhus, overtager posten som SceNets talsmand efter teaterchef Peter Westphael, Randers Egnsteater.

15-12-2017

Navnenyt: Trine Bang bliver ny direktør for Kulturmødet

Trine Bang, programkoordinator for Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, bliver Kulturmødet Mors' nye direktør.

15-12-2017

Navnenyt: Lars Sennels træder ind i Dansehallernes bestyrelse

Charlotte Sahl-Madsen træder ud af Dansehallernes bestyrelse, og Kulturministeriet har udpeget Lars Sennels til at træde i hendes sted.

14-12-2017

Navnenyt: Den Fynske Opera får ny ledelse

Efter at have været uden ledelse siden 2016 får Den Fynske Opera nu ny ledelse. Det er operasangeren Thomas Storm og producenten Karsten K. E. Pudselykke, som fremover skal stå i spidsen for operahuset.

13-12-2017

PS Profil: Det Fortællende Teater

I en serie skiftes TIOs medlemsteatre til at være ugens profil. 5 faste spørgsmål og 1 spørgsmål fra den forgangne uges profilteater. I denne uge svarer Det Fortællende Teater.

12-12-2017

#MeToo: Stilheden blev brudt til reading på Edison

Massevis af kvinder inden for teater- og filmbranchen har siden den 11. november delt deres beretninger om overgreb og krænkelser i en lukket gruppe på Facebook. Disse er sidenhen blevet redigeret og anonymiseret, og søndag den 10. december blev de læst op ved en reading på Edison.

11-12-2017

Børns ret til et liv med kunst og kultur overses

Christian Have påpeger i en artikel om FN’s Børnekonvention, at børns ret til kunst og kultur ofte er overset, fordi Danmark fokuserer på de mere målbare færdigheder. Men netop kreativitet i de unge år er med til at skabe mere innovative voksne.

08-12-2017

Udviklings- og brainstormmøde på Det Frie Felts Festival

I dagene onsdag den 17. til søndag den 21. januar 2018 finder Det Frie Felts Festival for fjerde gang sted. Et af arrangementerne under festivalen er et udviklings- og brainstormmøde for scenekunstaktører den 18. januar.

07-12-2017

Kunstneriske uddannelser skal give Mette Bock samlet tilbagemelding i marts

Da Mette Bock mødtes med de kunstneriske uddannelsers rektorer, bad hun dem om, at de i fællesskab – i løbet af de næste fire måneder – kommer med nogle løsningsforslag til de problemer, Henrik Sveidahl har peget på i sin rapport om de kunstneriske uddannelser.

06-12-2017

Kunstnere og medarbejdere på Det Kongelige Teater hædret med kongelige ridderordener

Den 4. december offentliggjorde Det Kongelige Teater i en pressemeddelelse, hvilke medarbejdere og kunstnere der havde fået kongelige ridderordener.

06-12-2017

#MeToo: Åbent brev fra ministre og udtalelse fra Nordisk Kulturfond

Ligestillingsminister Karen Ellemann og kulturminister Mette Bock har i forbindelse med #MeToo-bevægelsen skrevet et åbent brev til kulturbranchen. Derudover har bestyrelsen for Nordisk Kulturfond ved sit seneste møde den 24. november 2017 også besluttet at komme med en udtalelse.

06-12-2017

Hans Rønne hyldet for sin ægthed og beskedenhed

Tirsdag den 5. december uddelte Foreningen Danske Teaterjournalister deres årlige priser. Teaterpokalen gik i år til Hans Rønne, Tue Biering modtog Teaterkatten for forestillingen ”ROCKY!”, mens Initiativprisen gik til Teaterøen.

05-12-2017

Fusion af kunstneriske uddannelser: Inddrag de studerende

Altinget.dk har givet en række debattører, som er knyttet til de kunstneriske uddannelser mulighed for at give deres indspark til debatten om fusionen af de 10 uddannelser. De studerende har fået spalteplads gennem Formand for De Studerendes Fællesråd Sana Mahin Doost, som opfordrer Mette Bock til at inddrage de studerende.

04-12-2017

Ny egnsaftale mellem BaggårdTeatret og Svendborg samt Faaborg-Midtfyn Kommune

BaggårdTeatret har indgået en ny egnsaftale med Svendborg og Faaborg-Midtfyns kommuner, som gælder fra 1. juli 2018 til 31. december 2020.

01-12-2017

Reading skal være med til at gøre op med overgrebskultur

I en gruppe på Facebook deler kvinder fra den danske teater-, film- og tv-branche deres beretninger om seksuelle overgreb og ydmygelser. Det er Dorte Rømer og Lærke Reddersen, som i lyset af #MeToo-kampagnen har taget initiativ til, at man også i dansk regi kan fortælle sin historie. Søndag den 10. december har de desuden arrangeret en reading af udvalgte beretninger på Teater Edison.

Proscenium er de danske teatres portal til internettet.
Artikler på Proscenium skrives og redigeres af TIO's sekretariat.
Opslagstavlen på Proscenium er brugerdrevet; TIO fralægger sig ethvert ansvar for indlæg på opslagstavlen.