Modtag ugentlig nyhedsbrev
tilmeld
afmeld
     
 
OPSLAGS-
TAVLEN
SE FLERE
     
 
 
   
     
del
 

OPSLAGSTAVLEN

LOG IND PÅ OPSLAGSTAVLEN
Opret dig som bruger
Glemt adgangskode ?
19-03-2018
indsendt af ASSITEJ Danmark
16-03-2018
indsendt af Cantabile 2
16-03-2018
indsendt af Martin Schwab
13-03-2018
indsendt af Henriette Lundbøl
12-03-2018
indsendt af Meridiano Teatret
09-03-2018
indsendt af Linda Holm
09-03-2018
indsendt af Charlotte Bidstrup
08-03-2018
indsendt af Den Danske Scenekunstskole København - Efteruddannelsen
07-03-2018
indsendt af Helga Rosenfeldt-Olsen
<1234>
 

PRODUKTIONSLEDER

09-03-2018 | indsendt af Linda Holm

PRODUKTIONSLEDER TIL BETTY NANSEN TEATRET


BETTY NANSEN TEATRET søger en produktionsleder til at lede teatrets produktioner og koordinere og organisere arbejdet i teatrets produktionsafdeling.

Vi søger et engageret teatermenneske, som har lyst til at arbejde i et legende hus med høje ambitioner for teatret som levende kollektiv kunstart.

Produktionslederen er projektleder for vores mange forskelligartede produktioner, fra endags-events til store forestillinger, der udvikles over flere år. Sammen med ledelsen udstikker produktionslederen de produktionsmæssige rammer for de enkelte projekter og er ansvarlig for produktionsbudgetter og -processer i praksis.

Produktionsafdelingen består af mestre med hver deres faglighed, som udover at arbejde med produktioner også løser teatrets samlede drift- og vedligeholdelsesopgaver.
Produktionslederen er ansvarlig for organisering og koordinering af medarbejdere i produktionsafdelingen og refererer, ligesom resten af afdelingen, til teatrets ledelse. Produktionslederen er en stærk samlende kraft i afdelingen og varetager kommunikation og koordination mellem administration, ledelse og produktion.


Primære arbejdsopgaver og ansvarsområder vil være:
• Planlægning og daglig organisering af arbejdsprocesser og -opgaver i produktionsafdelingen.
• Projektleder for alle produktioner. Dialog og ideudvikling sammen med det kunstneriske hold.
• Økonomisk ansvar og styring af produktionsbudgetter.
• Administrativt ansvar for drift- og vedligeholdelsesopgaver (i samarbejde med teatrets driftsleder), herunder overholdelse af sikkerheds- og arbejdsmiljømæssige lovkrav.
• Deltagelse i den generelle repertoireplanlægning og overordnet produktionsteknisk sæsonplanlægning for alle forestillinger og arrangementer i samarbejde med ledelsen.
• At bidrage ”på gulvet” i produktionsafdelingen, hvor det er nødvendigt for, at den daglige drift glider og primært kan løses med teatrets få og faste tekniske medarbejdere.

Vi forventer, at ansøger:
• Har dokumenteret erfaring som produktionsleder på et eller flere teatre.
• Har erfaring med projektledelse og økonomistyring.
• Har en solid faglig sceneteknisk viden om og erfaring med teaterproduktion og også kan indgå i det praktiske arbejde.
• Har fokus på vores arbejdsmiljø og sikkerhed for medarbejdere og publikum.
• Har lyst til at arbejde i et hus, der udvikler unikke produktionsprocesser tilpasset det enkelte projekt.
• Er god til at kommunikere, evner at bevare overblikket og har overskud til at se de enkelte mennesker i en hverdag med mange forskellige opgaver.
• Kan byde aktivt ind og samarbejde med teatrets ledelse i den fortsatte udvikling af organisationen.

Vi tilbyder:
• En plads i et kunstnerisk arbejdsfællesskab med højt til loftet og mod til at gå nye veje.
• Kolleger, som brænder både for deres eget fag og for teatret som kunstart.
• Mulighed for at forme egen stilling i samarbejde med ledelsen.
• Indflydelse på organisationens udvikling og strategi.


Stillingen er en fuldtidsstilling. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter TL-overenskomsten.

Sådan søger du:
Stillingen søges elektronisk ved at maile til produktionsleder@bettynansen.dk. Din ansøgning kan betragtes som modtaget, når du har modtaget et autosvar. Vedlæg kopi af CV, evt. eksamensbeviser og meget gerne referencer fra tidligere arbejdspladser, som vi må kontakte i forbindelse med ansøgningsprocessen.

Ansøgningsfrist er onsdag d. 4. april kl. 12.
Vi forventer at afholde samtaler i uge 15 og 16 og har brug for, at du kan tiltræde senest 1. august 2018, men gerne før.

Kort om Betty:
Betty Nansen Teatret er et teater under Det Københavnske Teatersamarbejde med 2 teaterhuse og 3 scener på Frederiksberg.

Teatret har følgende profil:
Nye eksperimenterende fortælleformer og kunstneriske alliancer, nyskreven dramatik og klassikere læst på nye måder.

Til sommer overtager Elisa Kragerup og Eva Præstiin ledelsen af teatret. De næste år vil vi sammen med teatrets øvrige personale arbejde med:

• Teatret som levende kollektiv kunstart
• Udvikling af musikdramatikken og musik i teatrets rum
• Det levende møde mellem publikum og medvirkende

Læs mere om Betty på: www.bettynansen.dk

Vil du vide mere om stillingen:
Kontakt Eva Præstiin på tlf. 2259 4559 eller eva@bettynansen.dk


 

21-03-2018

PS Profil: Teater Patrasket

I en serie skiftes TIOs medlemsteatre til at være ugens profil. 5 faste spørgsmål og 1 spørgsmål fra den forgangne uges profilteater. I denne uge svarer Teater Patrasket.

20-03-2018

20. marts: International teaterdag for børn og unge markeres

Den 20. marts er den internationale teaterdag for børn og unge. I den anledning har ASSITEJs præsident, sydafrikanske Yvette Hardie, skrevet en World Day Message, som Proscenium.dk bringer i fuld længde herunder. Bemærk, at teksten er på engelsk.

16-03-2018

CPH STAGE-program med fokus på køn og krop

Kønsroller, stereotyper og seksualitet. Kropslige grænser og afgrænsninger. Det gennemgående tema for mange af forestillingerne på dette års CPH STAGE teaterfestival er køn og krop. Festivalprogrammet viser, at scenekunsten med bid, humor og alvor diskuterer tidens aktuelle tema: kønsidentitet og kønspolitik.

16-03-2018

Kulturministeren skyder debat om fremtidens scenekunst i gang

Hvad er borgernes ønsker til fremtidens scenekunst? Hvordan styrker vi det lokale ejerskab til de danske teatre? Hvordan får teatrene flere indtjeningsmuligheder? Hvordan sikrer vi optimale kunstneriske udviklingsmuligheder for scenekunsten? Sådan lyder nogle af spørgsmålene fra kulturminister Mette Bock, der inviterer til en bred debat om fremtidens scenekunst.

15-03-2018

Program for Aprilfestival offentliggjort

Så er årets program for Aprilfestival offentliggjort. Fra 10.-22. april er det muligt at bestille gratis billetter til forestillingerne.

14-03-2018

Det Kongelige Teater rammes også af konflikten

Som statslig institution rammes Det Kongelige Teater samt Kulturministeriet også af den varslede strejke og lockout. Øvrige teatre rammes ikke, da de ikke er offentlige institutioner.

13-03-2018

8,5 mio. kr. til at styrke publikumsudvikling på teatre

Kulturministeren har afsat 8,5 mio. kroner til et 3-årigt projekt, der skal styrke publikumsudviklingen på scenekunstområdet til gavn for borgere i hele Danmark. Projektet forankres hos Udviklingsplatformen for Scenekunst, der bl.a. skal lave publikumsundersøgelser og igangsætte nye udviklingseksperimenter.

12-03-2018

Få indblik i teatres partnerskaber med dagtilbud på børnekulturkonference

Tre teatre, nemlig Det Lille Teater og Marionet Teatret i Kongens Have, Teatret Fair Play samt Aaben Dans fik i marts 2017 støtte fra puljen til nye partnerskaber mellem dagtilbud og kulturinstitutioner.

09-03-2018

Kultur og erhverv samles i nyt KL-udvalg

KL opretter to yderligere udvalg i valgperioden 2018-2022, så de fremover har otte udvalg. Børne- og Kulturudvalget skilles ad, så kultur fremover er en del af det nye Kultur-, Erhverv- og Planudvalg.

08-03-2018

Dansk scenekunst på internationale messer

Statens Kunstfond har i år stande på internationale messer i hhv. Düsseldorf og Montréal. Scenekunstnere, managere og producenter kan søge om at blive en del af kunstfondens stande.

07-03-2018

PS Profil: Himmerlands Teater

I en serie skiftes TIOs medlemsteatre til at være ugens profil. 5 faste spørgsmål og 1 spørgsmål fra den forgangne uges profilteater. I denne uge svarer Himmerlands Teater.

06-03-2018

DF: Afskaf legater, hædersydelser og støtte til udenlandske kunstaktiviteter

Søndag Aften giver i en artikel et overblik over Dansk Folkepartis forslag om kunstfonde, legatuddelinger, kunst i det offentlige rum samt omlægning af systemet med hædersydelse.

05-03-2018

Nordisk Kulturdag med fokus på ligestilling

På Nordisk Kulturdag 2018 i Stockholm var der fokus på ligestilling som vejen til publikumsudvikling og på talmateriale fra Kulturanalys Norden, som viser, at fordelingen mellem køn og etnicitet i kunstmiljøerne ikke afspejler befolkningstallene.

02-03-2018

Aprilfestival med mere end 100 professionelle teatre

Når ’Aprilfestival – teater for små & store’ løber af stablen fra 15. til 22. april i Syddjurs Kommune bliver det med mere end 100 professionelle teatre, der præsenterer teater for børn og unge i alderen 0-16 år. Det gør festivalen til den største af sin slags i verden.

01-03-2018

Analyse fra Søndag Aften: Sådan fordeler de kommunale kulturkroner sig

I en række artikler gennemgår Søndag Aften kommunernes kulturbudgetter for 2018. Kommunerne har øget deres budgetter til både teatre og museer, mens de sparer på budgetterne til bibliotekerne.

Proscenium er de danske teatres portal til internettet.
Artikler på Proscenium skrives og redigeres af TIO's sekretariat.
Opslagstavlen på Proscenium er brugerdrevet; TIO fralægger sig ethvert ansvar for indlæg på opslagstavlen.