Modtag ugentlig nyhedsbrev
tilmeld
afmeld
     
 
OPSLAGS-
TAVLEN
SE FLERE
     
 
 
   
     
del
 

OPSLAGSTAVLEN

LOG IND PÅ OPSLAGSTAVLEN
Opret dig som bruger
Glemt adgangskode ?
19-03-2018
indsendt af ASSITEJ Danmark
16-03-2018
indsendt af Cantabile 2
16-03-2018
indsendt af Martin Schwab
13-03-2018
indsendt af Henriette Lundbøl
12-03-2018
indsendt af Meridiano Teatret
09-03-2018
indsendt af Linda Holm
09-03-2018
indsendt af Charlotte Bidstrup
08-03-2018
indsendt af Den Danske Scenekunstskole København - Efteruddannelsen
07-03-2018
indsendt af Helga Rosenfeldt-Olsen
<1234>
 

ADMINISTRATOR TIL MERIDIANO TEATRET

12-03-2018 | indsendt af Meridiano Teatret

Meridiano Teatret søger pr. sæson 2018-19 en engageret administrator, som har lyst til at arbejde i et teater med mange forskelligartede kunstneriske aktiviteter, indgå i et tæt samarbejde med teatrets ledelse og være med til at nytænke strukturen og skabe nye målsætninger og samarbejdsformer for teatret.

Meridiano teatrets aktiviteter omfatter produktion af både voksenteater og børne- ungdomsteater (ofte i samarbejde eller co-produktion med andre kulturinstitutioner nationalt som internationalt), stationær spillevirksomhed i København samt både national og international turnévirksomhed.

Teatret er i øjeblikket støttet med en treårig driftsbevilling fra Kunstrådets Projektstøtteudvalg og den nuværende driftsaftale løber til og med sæson 18/19. Den 1. juni 2018 indgives en ansøgning til Kunstrådet om en ny treårig bevilling. Svar på denne foreligger primo oktober 2018 og en ny administrator er dermed med til at organisere Meridiano og lægge projektplaner indenfor den givne bevilling.

Administratorens primære arbejdsområder er:
• Budgetudarbejdelse og styring af budgetterne
• Varetagelse af regnskab og løn
• Turnesalg og turnetilrettelæggelse
• Projektering af udenlandske gæstespil
• Ansøgningsbudgetter og korrespondance med bl.a. Kulturstyrelsen

Desuden indgår administratoren i:
• Samarbejde med teatrets ledelse om sæsonplanlægning, styring af sæsonen og af samarbejdsprojekter med andre teatre og kulturinstitutioner, ansøgninger, fundraising, PR og SoMe

Vi forventer, at ansøger:
• Har dokumenteret erfaring med budgetudarbejdelse og budgetstyring
• Holder af scenekunst og har en vis erfaring med den (som dog ikke behøver at være årelang)
• Er god til at formulere sig skriftligt
• Er god til at kommunikere, evner at bevare overblikket og har overskud til de enkelte mennesker i en hverdag med mange forskellige opgaver
• Kan byde aktivt ind og samarbejde om den fortsatte udvikling af teatrets organisation

Vi kan tilbyde et positivt og tæt samarbejde og en dynamisk og inspirerende arbejdsplads med varierede aktiviteter og høje kunstneriske ambitioner.

• Tiltrædelse senest 1. september 2018 (med mulighed for overdragelse i løbet af august)
• Ansættelsesvilkår: 30 timer ugtl. eller efter aftale
• Fremtid: Forhåbentlig oprettelse af fuldtidsstilling i forbindelse med ny driftsbevilling
• Løn iht. til gældende overenskomster

Kortfattet ansøgning samt CV senest: 9. april 2018
Der holdes 1. ansættelsessamtaler i uge 18

Vækker dette din interesse og er du interesseret i at høre mere inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte teatret på:

Tlf.: 45202090

Kig evt. forbi her: www.meridiano.dk

Ansøgning sendes til:
info@meridiano.dk
 

21-03-2018

PS Profil: Teater Patrasket

I en serie skiftes TIOs medlemsteatre til at være ugens profil. 5 faste spørgsmål og 1 spørgsmål fra den forgangne uges profilteater. I denne uge svarer Teater Patrasket.

20-03-2018

20. marts: International teaterdag for børn og unge markeres

Den 20. marts er den internationale teaterdag for børn og unge. I den anledning har ASSITEJs præsident, sydafrikanske Yvette Hardie, skrevet en World Day Message, som Proscenium.dk bringer i fuld længde herunder. Bemærk, at teksten er på engelsk.

16-03-2018

CPH STAGE-program med fokus på køn og krop

Kønsroller, stereotyper og seksualitet. Kropslige grænser og afgrænsninger. Det gennemgående tema for mange af forestillingerne på dette års CPH STAGE teaterfestival er køn og krop. Festivalprogrammet viser, at scenekunsten med bid, humor og alvor diskuterer tidens aktuelle tema: kønsidentitet og kønspolitik.

16-03-2018

Kulturministeren skyder debat om fremtidens scenekunst i gang

Hvad er borgernes ønsker til fremtidens scenekunst? Hvordan styrker vi det lokale ejerskab til de danske teatre? Hvordan får teatrene flere indtjeningsmuligheder? Hvordan sikrer vi optimale kunstneriske udviklingsmuligheder for scenekunsten? Sådan lyder nogle af spørgsmålene fra kulturminister Mette Bock, der inviterer til en bred debat om fremtidens scenekunst.

15-03-2018

Program for Aprilfestival offentliggjort

Så er årets program for Aprilfestival offentliggjort. Fra 10.-22. april er det muligt at bestille gratis billetter til forestillingerne.

14-03-2018

Det Kongelige Teater rammes også af konflikten

Som statslig institution rammes Det Kongelige Teater samt Kulturministeriet også af den varslede strejke og lockout. Øvrige teatre rammes ikke, da de ikke er offentlige institutioner.

13-03-2018

8,5 mio. kr. til at styrke publikumsudvikling på teatre

Kulturministeren har afsat 8,5 mio. kroner til et 3-årigt projekt, der skal styrke publikumsudviklingen på scenekunstområdet til gavn for borgere i hele Danmark. Projektet forankres hos Udviklingsplatformen for Scenekunst, der bl.a. skal lave publikumsundersøgelser og igangsætte nye udviklingseksperimenter.

12-03-2018

Få indblik i teatres partnerskaber med dagtilbud på børnekulturkonference

Tre teatre, nemlig Det Lille Teater og Marionet Teatret i Kongens Have, Teatret Fair Play samt Aaben Dans fik i marts 2017 støtte fra puljen til nye partnerskaber mellem dagtilbud og kulturinstitutioner.

09-03-2018

Kultur og erhverv samles i nyt KL-udvalg

KL opretter to yderligere udvalg i valgperioden 2018-2022, så de fremover har otte udvalg. Børne- og Kulturudvalget skilles ad, så kultur fremover er en del af det nye Kultur-, Erhverv- og Planudvalg.

08-03-2018

Dansk scenekunst på internationale messer

Statens Kunstfond har i år stande på internationale messer i hhv. Düsseldorf og Montréal. Scenekunstnere, managere og producenter kan søge om at blive en del af kunstfondens stande.

07-03-2018

PS Profil: Himmerlands Teater

I en serie skiftes TIOs medlemsteatre til at være ugens profil. 5 faste spørgsmål og 1 spørgsmål fra den forgangne uges profilteater. I denne uge svarer Himmerlands Teater.

06-03-2018

DF: Afskaf legater, hædersydelser og støtte til udenlandske kunstaktiviteter

Søndag Aften giver i en artikel et overblik over Dansk Folkepartis forslag om kunstfonde, legatuddelinger, kunst i det offentlige rum samt omlægning af systemet med hædersydelse.

05-03-2018

Nordisk Kulturdag med fokus på ligestilling

På Nordisk Kulturdag 2018 i Stockholm var der fokus på ligestilling som vejen til publikumsudvikling og på talmateriale fra Kulturanalys Norden, som viser, at fordelingen mellem køn og etnicitet i kunstmiljøerne ikke afspejler befolkningstallene.

02-03-2018

Aprilfestival med mere end 100 professionelle teatre

Når ’Aprilfestival – teater for små & store’ løber af stablen fra 15. til 22. april i Syddjurs Kommune bliver det med mere end 100 professionelle teatre, der præsenterer teater for børn og unge i alderen 0-16 år. Det gør festivalen til den største af sin slags i verden.

01-03-2018

Analyse fra Søndag Aften: Sådan fordeler de kommunale kulturkroner sig

I en række artikler gennemgår Søndag Aften kommunernes kulturbudgetter for 2018. Kommunerne har øget deres budgetter til både teatre og museer, mens de sparer på budgetterne til bibliotekerne.

Proscenium er de danske teatres portal til internettet.
Artikler på Proscenium skrives og redigeres af TIO's sekretariat.
Opslagstavlen på Proscenium er brugerdrevet; TIO fralægger sig ethvert ansvar for indlæg på opslagstavlen.