08.10.18

Navnenyt: Ny medarbejder på Performing Arts Platform

Performing Arts Platform har indgået aftale med ny administrator og rådgiver Jens Christian Jensen, og det er dermed ham, der fremadrettet – sammen med leder, Charlotte Mors – skal sætte dagsordenen på Performing Arts Platform.

Jens Christian er 54 og cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling. Han har tidligere arbejdet en årrække i Slots- og Kulturstyrelsen med rådgivning og administration af tilskud til bl.a. primært scenekunst og musik. Derudover har han arbejdet 2 år hos Københavns Internationale Teater og sidst næsten 8 år i Projektcentret i Dansehallerne, hvor han har administreret forestillinger og projekter samt rådgivet og vejledt koreografer og andre kunstnere. Han har gennem tiderne etableret et stort netværk inden for dans og scenekunst og været ansvarlig for forskellige tiltag, bl.a. part-showcase, IETM-møde og den danske del af Tanzmesse i Düsseldorf.

”Vi er fantastisk glade for at vi nu kan byde velkommen til denne store kapacitet her i Aarhus. Jens Christian er et meget vellidt og respekteret menneske i scenekunstbranchen i hele landet, og vi er ikke i tvivl om at han med sine erfaringer og store energi er den helt rigtige til at skabe et stærk og dynamisk makkerskab med Charlotte”, udtaler bestyrelsesformand Esben Enevoldsen Rahr.

Jens Christian ser frem til at bidrage til den positive udvikling og stemning, som i øjeblikket kendetegner det aarhusianske scenekunstmiljø:
”Jeg ser frem til at kunne bringe mine erfaringer fra mange år i scenekunstfeltet i spil i et nyt spændende arbejde for Platformen. Jeg har i flere år været i tæt kontakt med det aarhusianske miljø med gode og nære samtaler – og håber at jeg sammen med Charlotte kan fortsætte den gode dialog. Og så glæder jeg mig til at skulle “flytte hjem til Jylland”.

Jens Christian starter som administrator og rådgiver på Performing Arts Platform den 1. november 2018.

Foto: Camilla Bølling