22.05.18

BaggårdTeatret søger kommunikationschef

BaggårdTeatret søger en skarp kommunikator, som med sproglig ekvilibrisme, nysgerrighed og opfindsomhed vil tage ansvar for teatrets samlede kommunikation og pressearbejde.

BaggårdTeatret, Svendborg Egnsteater, er et progressivt og prisvindende teater, der med særligt fokus på ”ny lokalforankret scenekunst, også tiltænkt resten af verden” udelukkende skaber nye forestillinger og genrebrydende teaterformater fra bunden. Vi betragter teatret som en drivende motor for vort lokalsamfund og engagerer os i videst muligt omfang i udvikling af by, egn og publikumsrelationer.

Stillingen er alsidig, hvor du ofte vil være teatrets ansigt udadtil. Som ansvarlig for teatrets kommunikationsafdeling og redaktionelle platforme vil det være din fornemmeste opgave at synliggøre teatret, dets forestillinger og øvrige aktiviteter i pressen – på tryk, i TV og i alle relevante onlinemedier.

BaggårdTeatret har ambition om at være førende indenfor digital kommunikation, både før, under og efter vores forestillinger. Det forventes derfor, at du har stor nysgerrighed overfor nye bevægelser og trends på dette område, at du tillige har erfaring med vedligeholdelse og udvikling af hjemmesider og databaser, og er god til at kommunikere til et publikum via sociale medier, nyhedsbreve, blog mm.

Derudover vil du komme til at arbejde med:

– Udvikling af nye teaterformater til eksisterende og nye publikummer
– Event- og arrangementskoordination samt afholdelse af samme
– Deltagelse i seminarer mm.
– Budgetlægning, opfølgning og projektledelse
– Fundraising

Vi forventer, at du med stor selvstændighed kan få ideerne og føre dem ud i livet. Er målrettet, arbejdsom og er villig til at påtage dig både store som små opgaver. Dit tanke- og handlesæt strømmer ubesværet ned i et tastatur, uden at det går ud over grammatikken.

Kendskab til teater- eller kulturbranchen er en fordel. Vi prioriterer desuden ansøgere med relevant uddannelse og erhvervserfaring, gerne med bopæl i nærhed til teatret.

Til gengæld tilbyder vi en dynamisk og spændende arbejdsplads med gode kollegaer, der, ligesom dig, alle brænder for opgaven og scenekunsten.

Stillingen er en fuldtidsstilling berammet til 37 timer ugentligt med primær arbejdstid på hverdage fra 9-16:30. Aften- og weekendarbejde forekommer.

Løn og ansættelsesvilkår følger teaterbranchens niveau og overenskomst. Hvis du ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte Forretningsfører Anne Thomsen på Tlf. 62 21 40 43.

Send os en ansøgning på max. 2 A4-sider og vedlæg et kortfattet bilag med dit bud på en ét årig kommunikationsstrategi for teatret.

Ansøgning sendes til anne@baggaardteatret.dk.

Vi skal have din ansøgning senest den 1. juni 2018 kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 6. juni 2018.
Stillingen tiltrædes den 6. august 2018.