15.11.18

CPH STAGE søger praktikanter

CPH STAGE søger fire kreative praktikanter indenfor kommunikation, presse og event til foråret ’19. Med mod på fantasifulde løsninger og anderledes tankebaner, glæder vi os til at møde ansøgere, der har sproget i orden og vinklerne på plads. Læs mere om de enkelte stillinger herunder:

Kommunikationspraktikant

Vi søger en skarp kommunikationspraktikant med mod på online markedsføring, programredigering og produktion af nyheder m.m. til vores platforme. Du kan forvente at få ansvar for store dele af den eksterne kommunikation i tæt sparring med festivalens kommunikationsansvarlige. Desuden er det dig, der vil blive koordinator for årets jurymedlemmer (Highlights-juryen) og sikre, at vi kommer i mål mht. formidlingen af årets highlights forestillinger. Læs mere om stillingen her.

Pressepraktikant

Vi søger en dygtig PR-praktikant, der har sproglig finesse, og som er nysgerrig på at finde nye vinkler på festivalens mange aktiviteter. Vi er interesserede i en, der kan tænke ud over de gængse mediekanaler og ind i de mere skæve. Hvordan ville du eks. vinkle en danseforestilling om botox og kropsidealer til det pulserende erhvervsliv? Eller pitche et kønspolitisk drama om den moderne mand til TV2 Østjylland? Læs mere om stillingen her.

SoMe-praktikant

Vi søger en kreativ og idérig Social Media-praktikant, der vil blive ansvarlig for produktion af indhold til de sociale medier. Vi forventer, at du er en dygtig formidler, stærk i videoproduktion og analyse og nysgerrig på nye tendenser. Du vil komme til at arbejde med konceptudvikling med ansvar for videreudvikling af vores digitale platforme. Det betyder, at du vil være med i alle faser; fra idé til produktion – og nye idéer er mere end velkomne. Læs mere om stillingen her.

Eventpraktikant

Sidst men ikke mindst, søger vi en eventpraktikant, der har mod på at udvikle og afvikle events på Danmarks største scenekunstfestival. Vi søger en kandidat med overblik, gåpåmod og en kreativ tilgang til idéudvikling og planlægning. Du vil i samarbejde med den eventansvarlige få ansvar for koordinering og udarbejdelse af årets festivalåbning samt mere end 30 branchearrangementer afholdt i festivalcentrum. Læs mere om stillingen her.

Om CPH STAGE

CPH STAGE er landets største scenekunstfestival for professionelt voksenteater. Fra d. 23. maj til d. 01. juni 2019 inviterer for syvende år i træk mere end 20.000 gæster til at opleve højdepunkterne af dansk teater samt store internationale gæstespil. Ud over de mange forestillinger byder CPH STAGE også på readings, debatter, seminarer, fester mm.

Ansøgning

Hvis du er interesseret i en af de ovenstående stillinger, beder vi dig sende en ansøgning (max én A4-side) samt et kort CV til maria@cphstage.com. Der er deadline onsdag d. 5. december. Skriv stillingsbetegnelsen i emnefeltet, eks. ’CPH STAGE – Kommunikationspraktikant’.

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning.