28.02.19

Musikteatret SAUM inviterer til casting 11. marts i København

Musikteatret SAUM, ZeBU og Den Ny Opera producerer i foråret 2020 «Historien om V». 

Casting finder sted d. 11. marts kl. 15 – 18
på Teater ZEBU, Øresundsvej 4-6, 1. 2300 København S

Produktionsperiode jan – maj 2020.

Vi søger:
Pigen/ Hovedperson: Du skal være lys-håret, kunne spille et barn på ca 10 år, kunne synge rent og flerstemmigt med en anden spiller.

V/ Skyggedrengen: Du skal være ret spinkel og kunne spille en dreng i lidt ubestemmelig alder, – 10-12 år. Gerne være en meget fysisk spiller med stor kropslig udtryksfuldhed.

Er du interesseret, så gå ind på www.saum.dk og se, lyt og mærk om du kan se dig selv i vores univers og send en motivation og et cv til ingeborg@saum.dk.

Castingen foregår på Amager, på teater ZeBu. Vi forbeholder os ret til at udpege til casting. Har du ikke hørt fra os inden d. 7. marts er du ikke udtaget til castingen.

Om historien:
Historien bygger på Cecilie Ekens rimede billedbog ”V”, som er inspireret af H. C. Andersens “Historien om en moder”:

V er en historie fortalt på rimede vers. Den handler om sorg, savn, smerte og håb. Hovedpersonen får revet sin familie i stykker, da faren forlader familien, og hun ønsker inderligt at få ham tilbage igen, så da skyggedrengen V en nat dukker op ved hendes seng og vil have hende med ud af lede, tager hun gerne med. Sammen rejser de gennem drømmeagtige landskaber, hvor strenge grænsevogtere alle kræver en pris for at lade pige passere. Spørgsmålet er, hvor meget hun er villig til at ofre for at nå sit mål og finde sin far igen.

Om Musikteatret SAUM
Se mere på www.saum.dk. Vi laver forestillinger med ny-skrevet tekst og ny-komponeret klassisk musik, mest til børn og unge. Vi kalder nogle gange vores særlige format for ”opera-teater-hybridder”.