12.04.19

SCENATET søger frivillige til CPH Stage

Har du lyst til at medvirke i et musikalsk Fluxus-værk med et af Europas mest fremadstormende ensembler?

SCENATET søger frivillige medvirkende musikere/kunstnere/performere til en stor opsætning af værket Symphony for 20 Rooms på Den Frie i København.

SCENATET inviterer alle med et rigt kreativt drive til at spille sammen i et stort improviseret band i bedste Fluxus ånd. Det er en enestående mulighed for at medvirke i en sjældent opført symfonisk koncertinstallation, møde mennesker på tværs af kunstarter og skabe en totaloplevelse for publikum i et legende og uformelt rum.

Symphony for 20 Rooms præsenteres på CPH:STAGE og finder sted d. 30. maj kl. 16-21 og 31.maj– 2. juni kl. 12-17 (man skal kunne være med mindst 2 dage).

Der vil være en workshop med instruktør Lore Lixenberg søndag d. 26. maj kl. 11-15 samt en prøve med SCENATET ensemblet d. 29. maj kl. 19-23.

Ansøgning: Skriv 3 linjer om dig selv, og hvorfor du gerne vil være med, samt hvilke dage, du kan. Send det til projektkoordinator Christine Walther Sørensen på christine@scenatet.dk.

Deadline: 1. maj

Hvis du har spørgsmål så skriv endelig!

Vi glæder os til at høre fra dig!

————————————

SYMPHONY FOR 20 ROOMS

Symphony for 20 Rooms af den koreanske komponist Nam June Paik, en af Fluxuskunstens hovedfigurer, er en legende, interaktiv koncert installation. Fluxus’ sande ånd sættes fri, når forholdet mellem tilskuer og værk vendes på vrangen, og publikum inviteres ind i et overdådigt sanseligt, atmosfærisk og oplevelsesrigt lydunivers. SCENATETs musikere agerer værter og via et open call inviteres musikere fra alle genre til at komme og være med til at skabe en improvisatorisk totaloplevelse.

Tiden bliver en illusion i dette storslåede inkluderende værk som er velegnet for alle aldre. Gå på opdagelse i Symphony for 20 Rooms på din egen måde i dit eget tempo.

SCENATET

SCENATET er anerkendt som et af de mest nyskabende og eksperimenterende ensembler for musik og kunst i Europa. Ensemblet har eksisteret i 10 år og bevæger sig i et tværkunstnerisk felt i skabelsen af konceptuelle kunstværker af høj kvalitet, hvor musikken er en del af en større helhed. De arbejder med mange typer af produktioner fra sceniske samt kunstnerisk unikke produktioner til de mere klassiske og udvikler herunder mange nye værker og formater i tæt samspil med komponister, instruktører, kunstnere, filmmagere samt festivaler og art spaces.