13.03.19

Workshop ved Cantabile 2: Creating Transformative Encounters

Cantabile 2 inviterer til workshop fra 2.-10 maj 2019:
Creating Transformative Encounters – An International Intensive Workshop in Participatory and Human Specific Performance.

OBS. Kun få pladser tilbage. Maks. 10 deltagere. Ansøgningsfrist 21. marts.

Denne 9-dages intense workshop er tilrettelagt som et internat, hvor deltagerne bliver introduceret til og arbejder med de metoder og teknikker, som Cantabile 2 har udviklet og forfinet kontinuerligt siden 2003. Disse metoder bruger vi, når vi skaber vores Human Specific Performances – en teaterform baseret på publikums aktive deltagelse. Det centrale i Cantabile 2’s interaktive teaterform er det intime, ekstraordinære møde mellem mennesker i et fælles her og nu. En særlig kvalitet i Cantabile 2’s Human Specific Performances er det grundlæggende princip om non-fiction: elimineringen af rollen som koncept.

Vores arbejde, som er skabt indenfor rammerne af teater og performance, kan med succes anvendes på en bred vifte af professionelle og personlige områder, hvor menneskelige relationer og interaktioner er det centrale.

Undervisningssproget er engelsk.
Workshoppen finder sted på Cantabile 2’s dejlige faciliteter i Vordingborg.
Der er plads til maks. 10 deltagere.
Workshoppen afsluttes med en visning for offentligheden.
Motiveret ansøgning og cv sendes til: teater@cantabile2.dk

OBS: Sidste frist for indsendelse af ansøgning der den 21. marts.
Det fulde workshopprogram med præsentation af underviserne, dag-til-dag-program samt pris og praktiske informationer kan downloades her: https://www.cantabile2.dk/wp-content/uploads/2019/01/Creating_Transformative_Encounters_2019.pdf