17.10.18

Teatret Masken fejrer 40-års jubilæum

Gennem 40 år har Teatret Masken skabt kunstneriske oplevelser til børn, unge og voksne. Det fejrer teatret med reception og en juleforestilling.

Teatret Masken blev grundlagt i 1978 og i 1980 etableret som egnsteater i den tidligere Nykøbing Falster Kommune (nu Guldborgsund Kommune). Teatret opsætter forestillinger for et bredt publikum, men er specialiseret i børne- og ungdomsforestillinger. De fleste børn på Lolland-Falster har deres første møde med teaterverdenen på Teatret Masken. Den opgave tages alvorligt, og hver forestilling bliver derfor skabt som et unikt univers af skuespilpræstationer og scenografi, der skal blæse børnene omkuld.

”Vi glæder os til at fejre vores jubilæum med endnu en unik børneforestilling, der trækker på det bedste fra scenekunsten, den klassiske musik og animerede effekter. Gennem 40 år har vi på Teatret Masken stået for at formidle kulturoplevelser til børn og unge, så de bliver beriget gennem kunsten i en moderne og travl hverdag,” fortæller teaterleder Hannah Karina Mikkelsen.

Der er jubilæumsreception den 8. december 2018 kl. 15-17 for alle tidligere ansatte og samarbejdspartnere gennem de sidste 40 år. I anledning af 40-års jubilæet præsenterer Teatret Masken også en unik udgave af juleforestillingen ”Nøddeknækkeren og Musedronningen”.