15.05.18

Navnenyt: Maria Suh ny leder af Horsens Teaterfestival

Maria Suh tiltræder stillingen som festivalkoordinator for Horsens Teaterfestival d. 1. juni 2018 og overtager jobbet fra Ditte Felding, der har fået nyt job som leder af Teaterhuset Filuren i Aarhus.

Maria Suh kommer til Horsens Kommune med en stor portion erfaring med børne- og ungekultur i rygsækken. Hun har tidligere arbejdet mere end 8 år som kulturkonsulent i Københavns Kommune og været administrativ leder af Teater Hund i København. De seneste par år har hun været involveret i en række kulturprojekter i det jyske. Bl.a var hun i 2017 projektleder ved Moesgaard Museum i Aarhus og projektet MoMU goes Viking, som bl.a. inkl. vandringsforestillingen Orms Rejse. Hun har også været involveret i børnekulturfestivalen Spotlight i Vejle.

I Horsens skal Maria Suh være ansvarlig for både planlægning, afvikling og udvikling af den populære Horsens Teaterfestival:

“Jeg glæder mig utroligt meget til at være med til at køre festivalen videre i den fantastiske ånd, som omgiver den. Jeg ser frem til samarbejdet med de mange frivillige og lokale aktører, som er en kæmpe del af festivalen. Ikke mindst glæder jeg mig til at være med til at formidle børne- og ungeteater af høj kvalitet til borgerne i Horsens og teaterinteresserede fra hele Danmark.”

Horsens Teaterfestival foregår den 14.-16. september 2018 og afholdes i år for 33. gang.

Foto: Ditte Valente