23.11.18

Navnenyt: Mungo Park ansætter ny kommunikationschef og ny producent

Mungo Park har for nylig sagt velkommen til to nye ansigter – fra 1. oktober ny kommunikationschef Troels Kranker og fra 10. september producent Ann-Sofie Estrup Bertelsen. 

Ann-Sofie Bertelsen er uddannet cand.mag. i Teater- og Performancestudier på Københavns Universitet, har arbejdet som instruktør, og har massiv erfaring som instruktør- og produktionsassistent på de største scener i Skandinavien, bl.a. fra et langvarigt samarbejde med instruktør Katrine Wiedemann.
På Mungo Park vil nogle af Ann-Sofies første opgaver være den kommende urpremiere på CAMILLE CLOUDS BREVKASSE og det helt nye udviklingsprojekt Mungo Park Lyt. Og snart påbegynder Ann-Sofie arbejdet på forestillingen ERHARD MOD MONOPOLET, der har premiere i Gladsaxe til marts.

Troels kommer direkte fra en stilling som digital kommunikationsrådgiver hos Have Kommunikation. Han har bred erfaring med kommunikation, bl.a. som skribent og medredaktør på nyhedsmagasinet RÆSON og som medstifter af Pioner.dk, som forretningsudvikler bl.a. for Saxo.com og på sin egen start-up-virksomhed nuus.com. Derudover har han undervist og holdt foredrag på bl.a. Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og fungeret som kommunikationsrådgiver i det private erhvervsliv og i politik. På Mungo Park får Troels ansvaret for at videreudvikle teatrets kommunikation og branding.

”Ann-Sofie og Troels kommer til at bestride to meget vigtige poster på teatret. De kommer på hver deres måde med nye ideer og erfaringer, og jeg er ikke i tvivl om, at de vil bidrage stærkt til Mungo Parks fortsatte udvikling. Vi glæder os meget til samarbejdet” siger teaterchef Lasse Bo Handberg.