18.10.18

Sisters Hope underviser på ny linje på Ryslinge Højskole

Fra foråret 2019 kan højskoleelver få en indføring i performancegruppen Sisters Hopes interaktive, immersive og interventionistiske performanceteknikker på linjen Sisters Performance Metode – Sensuous Learning på Ryslinge Højskole.

Performancegruppen Sisters Hope arbejder med radikale kunsteksperimenter og på at skabe bro mellem performancekunst, uddannelse, forskning og aktivisme i værkerne Sisters Academy – The Takeover og Sisters Academy – The Boarding School. Her flytter Sisters Hopes performere ind på skoler og kunstinstitutioner, hvor de transformerer bygninger med lys, lyd og set-design. De skaber en sanselige skole, som bliver rammen om et andenverdesligt univers af narrativer, ‘poetiske selver’ og stemninger, som alle deltagerne kan interagere med. Her kan de udvide og udforske nye former for sanselig væren, samværen og læring.

Sisters Performance Metode – Sensuous Learning – Ny højskolelinje
Fra foråret 2019 åbner Ryslinge Højskole op for en ny linje, hvor eleverne vil blive indført i Sisters Hopes særlige performance-metode, Sensuous Learning. Under ledelse af performancekunstner og kunstnerisk leder af Sisters Hope, Gry Worre Hallberg og med støtte fra flere ‘Sisters staff’ der allerede er trænnet i metoden, vil elevernes poetiske, sanselige og performative evner styrkes i arbejdet med det poetiske selv, scenografiske tableauxer og interaktivitetsdesign.

Forløbet kulminerer under Ryslinge højskoles Teater Festival med en større performativ og immersiv manifestation.

Læs mere om Sisters Hope og den nye højskolelinje.

Workshops for nye elever
Interesserede kan deltage i workshops forud for et højskoleophold:

Workshop på Ryslinge Højskole den 20. oktober
Workshop på Udviklingsplatformen den 2. november

Foto: Sisters Staff af Sisters Hope: photo: I diana lindhardt